Oversigt per kontakt

Ønsker du at få en enkelt grafisk oversigt over kontaktens træningsdata, kan dette gøres gennem “Statistik”-fanen.

Vælg ønsket kontakt, øverst i venstre hjørne og “Oversigt” i drop-down menuen, ved navn “Type rapport”. Du vil da blandt andet få en grafisk oversigt op over antal gennemførte træningspas fra start, totalt antal forbrændte kalorier, træninger per dag og procentvis tilfredshed med træningerne (Billede 1). Du kan filtrere resultaterne efter tidsperiode ved at benytte dig af drop-down menuen, som hedder “Periode”.

Oversikt__DK.PNGBillede 1