Aktivitetsdata per enhed

I “Statistik”-fanen kan du blandt andet se aktivitetsdata per enhed/afdeling.

Klik dig ind på “Statistik”-fanen og vælg ønsket kontakt øverst til venstre. Vælg “Aktivitet per enhed” i drop-down menuen ved navn “Type rapport” øverst til venstre. Du skulle nå få de forskellige data gældende for din enhed op, heriblandt aktivitetsscore, antal træninger, timer, dage, kalorier og graden af tilfredshed.

Du kan filtrere resultaterne efter tidsperiode ved at benytte dig af drop-down menuen som hedder “Periode”.