Kommunikere med dine udøvere direkte

I ExorLive kan du enkelt kommunikere med dine kontakter via besked eller email. Kontakterne får meddelelserne du sender, gennem ExorLive, direkte i sin app i form af en meddelelsestjeneste.

Se hvordan det virker:

Der er et par måder at sende en besked på:

Mulighed 1:

1. Klik på kontakter øverst på siden
  2. Find den kontakt, du vil sende beskeden til, og klik på beskedikonet på samme linje

Mulighed 2:

1. Klik på "program" øverst på siden
  2. Vælg den kontakt, du vil sende en besked til
  3. Klik på beskedikonet

Mulighed 3:

1. Klik på beskedikonet i højre hjørne
  2. Vælg den kontakt, du vil sende en besked til
  3. Klik på kontakten
  4. Klik på “elliptisk tegn” (...)
  5. Klik på "send besked"

Derefter sendes du til en dialogboks, og hvor du kan skrive en besked. Du kan også se, at beskeden sendes via e-mail, og kontakten modtager denne besked direkte i chatfunktionen i appen.