Kommunikere med dine udøvere direkte

Nu kan du kommunikere med dine udøvere direkte fra ExorLive. I højre hjørne finder du et besked-ikon. Denne funktion gør det muligt for dig som instruktør at sende beskeder til dine udøvere.

Sådan sender du en besked:

Alternativ 1: Klik på udøverens kontaktinformation. Sørg for, at email-adressen er udfyldt for udøveren og klik dernæst på de tre prikker i højre hjørne og send beskeden.

Alternativ 2: Klik på besked-ikonet, som vises ved siden af udøverens navn under kontakt-fanen.

Så vil du komme til en dialogboks, hvor du kan skrive en besked. Du kan også se, at beskeden bliver sendt via email, og hvis organisationen har tilkøbt tillægsmodulet ExorLive GO Toolbox, kan udøveren også få denne besked direkte i chat-funktion appen.

Hvis udøveren ikke bruger appen i dag, vises dette, og du kan invitere udøveren til appen. (Læs mere om ExorLive GO her)

Skjul meddelelser

MANGLER TEKST!

Når en udøver svarer vises en notifikation i højre hjørne, og hvis du trykker der, kan du få en oversigt over din beskedhistorik.

Du kan sortere mellem alle beskeder eller bare nye.