Kommunikere med dine udøvere direkte

Print Friendly and PDF

I ExorLive kan du enkelt kommunikere med dine kontakter via besked eller email. Kontakterne får meddelelserne du sender, gennem ExorLive, direkte i sin app i form af en meddelelsestjeneste.

Se hvordan det virker:

Oversigt over beskeder

Under statistik eller besked ikonet får du et overblik over kommunikationen mellem instruktør og udøver.

1. Tryk på fanen Statistik eller ikonet Besked øverst i det højere hjørne.

2. Vælg type rapport - Beskeder. Du kan vælge at filtrere på "Alle" eller "Ulæst". Når du vælger "Alle", vises alle beskeder. Hvis du vælger "Ulæst", vil du kun se dem, du ikke har læst.

Hvis du ikke har valgt en kontakt under "Statistik for", vil der blive vist statistik for alle dine kontaktpersoner. Når én kontakt er valgt - meddelelser vises kun for den valgte kontakt.

Ikonbeskrivelse:

Ny besked - Besked fra udøver, som ikke er blevet læst af instruktøren.

Besked - Modtaget besked læst af en instruktør.

Melding sendt - Du har besvaret besked fra udøver.

Læst eller ulæst - besked læst eller ikke læst af udøver.

Flere måder at skrive til din kontakt.

Mulighed 1:

1. Klik på kontakter øverst på siden
  2. Find den kontakt, du vil sende beskeden til, og klik på beskedikonet på samme linje

Mulighed 2:

1. Klik på "program" øverst på siden
  2. Vælg den kontakt, du vil sende en besked til
  3. Klik på beskedikonet

Mulighed 3:

1. Klik på beskedikonet i højre hjørne
  2. Vælg den kontakt, du vil sende en besked til
  3. Klik på kontakten
  4. Klik på “elliptisk tegn” (...)
  5. Klik på "send besked"

Derefter sendes du til en dialogboks, og hvor du kan skrive en besked. Du kan også se, at beskeden sendes via e-mail, og kontakten modtager denne besked direkte i chatfunktionen i appen.