Sådan kommer du i gang med din nye træningsapp, ExorLive Go

ONBOARDING

Velkommen til en nemmere hverdag med træning og øvelser!

Følg disse trin for at komme hurtigt i gang med at bruge ExorLive Go.

1. Start med at gå ind i din indbakke, hvor du finder en e-mail fra din instruktør. Tryk ”Aktivér din konto” for at komme i gang.

2. Udfyld felterne med ønsket brugernavn og adgangskode. Tryk på ”Start”.

Din konto er nu aktiveret og klar til brug. Tryk ”OK”.

3. Du modtager også en velkomstmail med brugernavn og log ind mulighed.

Start din træning

Disse trin viser hvordan du skal starte og færdiggøre dit træningsprogram.

Tryk på feltet med ”Forslag til næste aktivitet”. Dette er dit program fra din instruktør.

Tryk ”Begynd” for at komme i gang med din træning.

Tryk på pilen for at se en video af øvelsen.

Tryk på ”Færdig & Næste” for at komme til næste øvelse. Fortsæt indtil du er færdig.

Feedback

Du er nu færdig med dit træningsprogram. Var det en god træning eller oplevede du smerte?
Giv din instruktør feedback på din træning, så vedkommende kan være klar til din næste
konsultation.

a. Smiley

• Glad smiley = god træning uden smerte,
  • Neutral smiley = mild eller moderat smerte
  • Trist smiley = dårlig træning eller kraftig smerte

b. Uddyb din feedback med en kommentar.

c. Tryk ”OK” når du er færdig.