Lägga till ExorLive Go på hemskärmen

Vill du ha tillgång till ExorLive Go direkt på hemskärmen på din telefon/surfplatta utan att behöva ladda ner något extra? Inget problem!

Safari

1. Starta Safari på din mobil/tablet och skriv in https://exorlive.com/m/. Tryck på delningssymbolen längst ner (en fyrkant med en pil upp)

2. Tryck "Lägg till på hemskärmen" för att placera Exorlive Go Appen på hemskärmen.

3. Tryck "Lägg till". Tada! Du har nu fått snabb tillgång till ExorLive Go direkt från hemskärmen.

Chrome

1. Starta Chrome på din telefon/surfplatta och gå till -> https://exorlive.com/m/. Tryck på de tre vertikala prickarna överst till höger på skärmen för att öppna en meny.

2. Tryck "Lägg till din hemskärm" för att lägga Exorlive Go Appen på hemskärmen.

3. Tada! Du har nu fått snabb tillgång till ExorLive Go direkt från hemskärmen.

Android webbläsare

1. Starta webbläsaren på din telefon/surfplatta och gå till -> https://www.exorlive.com/m/. Tryck på "MER" uppe i hörnet på skärmen.

2. Tryck "Lägg till hemskärm" för att placera Exorlive Go Appen på hemskärmen.

3. Tada! Du har nu fått snabb tillgång till ExorLive Go direkt från hemskärmen.

Kontakt:
Ta gärna kontakt med oss för vidare hjälp på support@exorlive.com eller telefon 08-525 070 88.