Övriga funktioner i ExorLive Go

Min plan: Se og redigera din träningsplan i ExorLive Go

Om din instruktör/behandlare har skrivit din träningsplan, kommer du att kunna se vad du ska göra, dag för dag, i din ExorLive Go app.

Välj “Mig” - fliken och tryck på “Min plan”. Här kommer du nu få upp en lista över alla planerade träningspass.

Mina program i ExorLive Go

Om instruktören har gjort träningsprogram till dig, kan du hitta dem i din ExorLive Go app.

Välj “Mig”-fliken och tryck på “Mina program”. Du kommer då få upp program som är gjorda för dig.

Tryck på program för att se vad de innehåller eller för att utföra dem. Du kan lägga till träningsprogrammet som favoriter genom att trycka på punktstolpen () längst till höger och trycka på “Lägg till i favoriter”.

Genom att gå in på “Mina favoriter”, överst till höger, kommer du att få upp alla träningsprogram som du har lagt till i favoriter.

Sänd meddelande till dina kontakter

Du kan skicka meddelande direkt från ExorLive Go till din instruktör/behandlare, om de har tillåtit detta.

Tryck på “Kontakt” och välj personen du önskar att kontakta. Tryck på “Meddelanden”. Du kommer nu att få upp ett fält, nederst, där du kan skriva ditt meddelande. När du är färdig med att skriva, tryck på “SÄND”.

Du kan se meddelandehistoriken och svara på meddelandena genom att trycka på “Mina meddelanden” i “Mig”fliken.

Min framgång i ExorLive Go

Under “Min framgång” kan du se träningshistorik.

Fri aktivitet i ExorLive Go

Om du utför en annan aktivitet en träningsprogrammen som har blivit gjorda för dig, kan du välja att utföra en “Fri aktivitet”.

I “Hem”-fliken kan du trycka på plus-ikonen () och välja “Fri aktivitet”. Välj vilken aktivitet du har utfört/önskar att utföra, genom att trycka på knappen under “Vad gjorde du?”. Välj intensitet, datum, tidpunkt och lägg till kommentarer. Tryck på “FULLFÖR HELA PASSEN” och “OK”.

Utforska andra träningsprogram och övningar i ExorLive Go

Om din instruktör har tillåtit detta, kan du söka och hitta andra träningsprogram och övningar i ExorLive, än de instruktören har valt att dela med dig.

Tryck på “Utforska”-fliken. Du kommer nu att få välja mellan att söka bland övningar eller träningsprogram. Tryck på den aktuella fliken og sök dig fram!

Hittar du en övning eller ett program du gillar kan du lägga till det i favoriter genom att trycka på punktstolpen () längst till höger och trycka på “Lägg till i favoriter”.