Så kommer du igång med din nya träningsapp, ExorLive Go

ONBOARDING

Välkommen till en enklare vardag med träning och övningar!

Följ de här stegen för att snabbt komma igång med ExorLive Go.

​1. Börja med att öppna din inbox, där finner du en epost från din instruktör. Tryck på "Aktivera ditt konto" för att komma igång.

2. Fyll ut fälten med önskat användarnamn och lösenord. Tryck på "Start".

Ditt konto är nu aktiverat och redo att användas. Tryck "OK".

3.a. Du mottar också ett välkomstmail med användarnamn och inloggningsmöjligheter.

Starta din träning

De här stegen visar hur du ska starta och avsluta ditt träningsprogram.

Tryck på fältet med "Förslag till nästa aktivitet". Det här är ditt program från din instruktör.

Tryck på "Starta" för att komma igång med din träning.

Tryck på pilen för att se en video av övningen.

Tryck på "Färdig & Nästa för att komma till nästa övning. Fortsätt till du är färdig.

Feedback

Du är nu färdig med ditt träningsprogram. Kändes det bra eller upplevde du smärta? Ge din instruktör feedback på din träning, så vedkommande kan vara klar till din nästa konsultation.

a. Använd smileys för snabb feedback.

• Glad smiley = Bra träning utan smärta.
  • Neutral smiley = mild eller moderat smärta.
  • Ledsen smiley = kraftig smärta.

b. Fördjupa din feedback med en kommentar.

c. Trykk "OK" när du är färdig.