Kobling til Exceline og Membro

Print Friendly and PDF

ExorLive har kobling til medlemssystemet Exceline og Membro. Det betyr at du som personlig trener får en enklere og mer effektiv arbeidshverdag. I tillegg til at du sparer tid er løsningen sikrere i og med at du slipper å logge inn to ganger og unngår å skape duplikater av medlemmene.

Kontakt oss på email salg@exorlive.com og tlf. 22 54 08 70 så setter vi opp koblingen til ditt treningssenter.

Se hvordan koblingen fungerer til ExorLive og ExorLive Go App: