Tilbakestille økten til original program i ExorLive Go

Enten instruktøren deler et treningsprogram med deg eller om du finner et interessant program på egen hånd, gjennom Go-appen, vil du kanskje ønske å justere denne. Kanskje du ønsker å erstatte en øvelse eller legge til en annen, eller kanskje du ikke fikk til å utføre den gitte mengden av repetisjoner som er oppgitt på en øvelse. Uansett, vil det originale programmet være utsatt for endringer i løpet av sin livssyklus.

Hver gang du åpner opp et treningsprogram, vil de siste endringene dine alltid være synlige. På denne måten trenger du aldri huske hva og hvordan du trente sist - ExorLive Go gjør det for deg.

Det vil allikevel være tilfeller der du kanskje ønsker å tilbakestille programmet til originalen. Heldigvis, kan du gjøre dette, forutsatt at organisasjons-administratoren har gjort dette tilgjengelig for deg

 

Tilbakestill treningsøkten til det opprinnelige programmet

Finn programmet du ønsker å tilbakestille, og klikk på det.

  1. Klikk på “3 punkts” ikonet øverst til høyre
  2. Klikk på “Tilbakestill til original program”
  3. Du blir deretter henvist til et nytt vindu som ber om bekreftelse. Klikk "OK"

mceclip0.png

Du har nå tilbakestilt treningsprogrammet til det opprinnelige programmet, samt treningsdataene (reps, sett osv.)