Bytte ut, slette eller legg til øvelse i ExorLive Go

Når du gjennomfører en treningsøkt ved hjelp av ExorLive Go, kan det tidvis hende at du gjerne skulle gjort noen endringer i programmet ditt. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan

• Legge til en ny øvelse
  • Bytte ut en øvelse
  • Slette en øvelse

Om du gjør noen av disse endringene, vil disse også dukke opp neste gang du gjennomfører treningsprogrammet.

Legge til en øvelse

For å legge til en ny øvelse til programmet ditt, trykk på de tre prikkene som er i det øvre høyre hjørnet. Trykk på "Legg til øvelse" for å søke etter nye øvelser til ditt program.

Fjerne eller bytte ut øvelse

Trykk på de tre prikkene til høyre ved den øvelsen du ønsker å fjerne/bytte ut. Deretter får du en meny med blant annet "Bytt øvelse" og "Slett".

Dette vil slette den valgte øvelsen fra ditt program.

Dette vil erstatte den valgte øvelsen med en annen øvelse som du velger.