Legge til ExorLive Go på hjemmeskjermen

Vil du ha tilgang til ExorLive Go direkte på hjemmeskjermen på din telefon/tab uten å måtte laste ned noe ekstra? Ikke noe problem! Slik gjør du det:

Safari

1. Start Safari på din mobil/tablet og tast inn https://exorlive.com/m/. Trykk på delingssymbolet nederst (en firkant med en pil op)

2. Trykk "Legg til hjemmeskjerm" for å legge Exorlive Go App'en på hjemmeskjermen. Trykk "Legg til".

3. Tada! Du har nå fått kjapp tilgang til ExorLive Go rett fra hjemmeskjermen.

Chrome

1. Start opp Chrome på din device og gå til -> https://exorlive.com/m/. Trykk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre av skjermen for å åpne en meny.

2. Trykk "Legg til hjemmeskjerm" for å legge Exorlive Go App'en på hjemmeskjermen.

3. Tada! Du har nå fått kjapp tilgang til ExorLive Go rett fra hjemmeskjermen.

Android nettleser

1. Start opp nettleseren på din device og gå til -> https://www.exorlive.com/m/. Trykk på "MER" oppe i hjørnet på skjermen.

2. Trykk "Legg til hjemmeskjerm" for å legge Exorlive Go App'en på hjemmeskjermen.

3. Tada! Du har nå fått kjapp tilgang til ExorLive Go rett fra hjemmeskjermen.

Kontakt:
Ta gjerne kontakt med oss for videre hjelp på support@exorlive.com eller telefon 22 54 08 70.