Øvrige funksjoner i ExorLive Go

Min plan: Se og rediger din treningsplan i ExorLive Go

Hvis instruktøren/behandleren din har fylt ut din treningsplan,vil du kunne se hva du skal gjøre, dag for dag, i din ExorLive Go app.

Velg “Meg” - tabben og trykk på “Min plan”. Her vil du få opp en liste over alle planlagte treningsøkter.

Mine programmer i ExorLive Go

Hvis instruktøren har laget treningsprogrammer til deg, kan du finne dem i din ExorLive Go app.

Velg “Meg”-tabben og trykk på “Mine programmer”. Du vil da få opp programmene som er tildelt deg.

Trykk på programmene for å se hva de inneholder eller for å utføre dem. Du kan legge treningsprogrammet til favoritter ved å trykke på punktstolpen () helt til høyre og trykke på “Legg til i favoritter”.

Ved å gå inn på “Mine favoritter”, øverst til høyre, vil du få opp alle treningsprogrammene som du har lagt til i favoritter.

Send melding til dine kontakter

Du kan sende melding direkte fra ExorLive Go til din instruktør/behandler, dersom de har tillatt dette.

Trykk på “Kontakt” og velg personen du ønsker å kontakte. Trykk på “Meldinger”. Du vil nå få opp et felt, nederst, hvor du kan skrive din melding. Når du er ferdig med å skrive, trykk på “SEND”.

Du kan se meldingshistorikken og svare på meldingene ved å trykke på “Mine meldinger” i “Meg”-tabben.

Min fremgang i ExorLive Go

Under “Min fremgang” kan du se treningshistorikk.

Fri aktivitet i ExorLive Go

Dersom du utfører en annen aktivitet, enn treningsprogrammene som har blitt tildelt deg, kan du velge å utføre en “Fri aktivitet”.

I “Hjem”-tabben kan du trykke på pluss-ikonet () og velge “Fri aktivitet”. Velg hvilken aktivitet du har utført/ønsker å utføre, ved å trykke på knappen under “Hva gjorde du?”. Velg intensitet, dato, tidspunkt og legg til kommentarer. Trykk på “FULLFØR HELE ØKTEN” og “OK”.

Favorittmarker øvelser, program og planer i ExorLive Go

Du kan favorittmarkere øvelser, program og planer i ExorLive Go ved å klikke på "mceclip3.png".

Du kan finne dine favorittøvelser når du legger til eller erstatter en øvelse ved å trykke på "Vis favoritter".

Dine favorittplaner og -programmer finner du i "min plan" og i "mine programmer" inne på "Meg". Bruk "Filter" og velg "Mine favoritter".

Søk etter øvelser, program og planer i ExorLive Go

Du kan søke etter øvelser, program og planer i ExorLive Go inne på "utforsk" dersom din instruktør har åpnet for denne funksjonen. Under ser du et eksempel på en knapp hvor du kan søke etter øvelser.

mceclip2.png  ->  mceclip3.png

Med denne søkefunksjonen kan du lage ditt eget program. Trykk på de tre prikkene til høyre og velg "legg til aktivitet".