Øvrige funksjoner i ExorLive Go

Min plan: Se og rediger din treningsplan i ExorLive Go

Hvis instruktøren/behandleren din har fylt ut din treningsplan,vil du kunne se hva du skal gjøre, dag for dag, i din ExorLive Go app.

Velg “Meg” - tabben og trykk på “Min plan”. Her vil du få opp en liste over alle planlagte treningsøkter.

Mine programmer i ExorLive Go
Hvis instruktøren har laget treningsprogrammer til deg, kan du finne dem i din ExorLive Go app.

Velg “Meg”-tabben og trykk på “Mine programmer”. Du vil da få opp programmene som er tildelt deg.

Trykk på programmene for å se hva de inneholder eller for å utføre dem.

Du kan legge treningsprogrammet til favoritter ved å trykke på punktstolpen () helt til høyre og trykke på “Legg til i favoritter”.

Ved å gå inn på “Mine favoritter”, øverst til høyre, vil du få opp alle treningsprogrammene som du har lagt til i favoritter.

Send melding til dine kontakter

Du kan sende melding direkte fra ExorLive Go til din instruktør/behandler, dersom de har tillatt dette.

Trykk på “Kontakt” og velg personen du ønsker å kontakte. Trykk på “Meldinger”. Du vil nå få opp et felt, nederst, hvor du kan skrive din melding. Når du er ferdig med å skrive, trykk på “SEND”.

Du kan se meldingshistorikken og svare på meldingene ved å trykke på “Mine meldinger” i “Meg”-tabben.

Min fremgang i ExorLive Go

Under “Min fremgang” kan du se treningshistorikk.

Fri aktivitet i ExorLive Go

Dersom du utfører en annen aktivitet, enn treningsprogrammene som har blitt tildelt deg, kan du velge å utføre en “Fri aktivitet”.

I “Hjem”-tabben kan du trykke på pluss-ikonet () og velge “Fri aktivitet”. Velg hvilken aktivitet du har utført/ønsker å utføre, ved å trykke på knappen under “Hva gjorde du?”. Velg intensitet, dato, tidspunkt og legg til kommentarer. Trykk på “FULLFØR HELE ØKTEN” og “OK”.

Utforsk andre treningsprogrammer og øvelser i ExorLive Go

Dersom din instruktør har tillatt dette, kan du søke og finne andre treningsprogrammer og øvelser i ExorLive, enn de instruktøren har valgt å dele med deg.

Trykk på “Utforsk”-tabben. Du vil da få valg mellom å søke blant øvelser eller treningsprogram. Trykk på den aktuelle knappen og søk i vei!

Finner du en øvelse eller et program du liker kan du legge det til i favoritter ved å trykke på punktstolpen () helt til høyre og trykke på “Legg til i favoritter”.