Innspill til øvelser og programmer?

Har du innspill til nytt innhold, forbedring av eksisterende innhold eller faglig kritikk omkring feil eller mangler kan du kontakte vår innholdsavdeling på [email protected].

For å ivareta ditt ønske på best mulig måte trenger vi vite noen grunnleggende detaljer om øvelsen. Det er til stor hjelp om du oppgir følgende:

Navn på øvelse - Oppgi et navn på øvelsen. Eksempel: Nordic hamstrings

Treningsform - Angi hvilke treningsform denne skal ha. Eks. Styrketrening, bevegelighetstrening, motorisk kontroll, balanse etc.

Fokus - Angi primær muskelgruppe/organsystem som trenes.

Utstyr - Vennligst legg til alt av utstyr som behøves for å gjennomføre øvelsen.

Instruksjon  - Legg inn en stegvis beskrivelse av hvordan øvelsen skal gjennomføres.

Annet - Legg til annen informasjon du mener er viktig. For eksempel tags du ønsker at øvelsen merkes med, andre navn på øvelsen (Nordic hamstring aka Glute Ham Raise).

Vedlegg: bilder, lenker, videoer.

Når du kontakter oss kommer du sannsynligvis til å få et av disse tre svarene:

• Øvelsen er tilgjengelig i programmet, men vi trenger å legge til søkeordet du brukte.

• Øvelsen har allerede blitt produsert, og vil bli tilgjengelig så fort som mulig.

• Vi har for øyeblikket ikke øvelsen i vårt program, men vi skal vurdere å legge den til i fremtiden. Vi setter alltid pris på din tilbakemelding, og gjør vårt beste for å inkludere øvelser basert på dine ønsker når vi lager nytt materiale.

Grunnet det store antallet ønsker som kommer inn til oss har vi ikke alltid anledning til å holde deg løpende oppdatert om fremdriften i behandlingen av ditt ønske.