Kom i gang på 1-2-3

Hei! Vi ønsker at ExorLive skal være enkelt å bruke og lett å like. Her får du en rask innføring i hvordan du finner øvelser, lager og deler et treningsprogram.

Å lage et treningsprogram er enkelt, se hvor lett det er på kun 60 sekunder:

1. Finn øvelser

En mer detaljert forklaring kan du få ved å klikke her

2. Lag treningsprogram

Vil du lære enda mer og se de mange mulighetene ved å lage et treningsprogram kan du klikke her

3. Del treningsprogram

klikk her for å få en grundigere innføring i hvordan du deler treningsprogram

Hurra, du har fullført "Kom i gang"! Ønsker du å lære mer klikker du her for å komme til vår brukermanual.