Slik kommer du i gang med din nye treningsapp, ExorLive Go

ONBOARDING

Velkommen til en enklere hverdag med trening og øvelser!

Følg disse stegene for å komme raskt i gang med ExorLive Go.

1. Begynn med å gå inn i din innboks hvor du finner en epost fra din instruktør. Trykk på "Aktiver din konto" for å komme i gang.

2. Fyll inn feltene med ønsket brukernavn og passord. Trykk på "Start".

Din konto er nå aktivert og klar til bruk. Trykk "OK"

3. Du mottar også en velkomstmail med brukernavn og innloggingsmulighet.

Start din trening

Disse stegene viser hvordan du skal starte og avslutte ditt treningsprogram:

Trykk på feltet med "Forslag til neste aktivitet" Dette er ditt program fra din instruktør.

Trykk "Start" for å komme i gang med din trening.

Trykk på play knappen for å se en video av øvelsen.

Trykk på "Ferdig & Neste" for å komme til neste øvelse. Fortsett til du er ferdig.

Tilbakemeldinger

Du er nå ferdig med ditt treningsprogram. Var det en god trening eller opplevde du smerte? Gi din instruktør tilbakemelding på treningen, så vedkommende kan være klar til din neste konsultasjon.

a. Bruk utttrykksikonene for rask og enkel tilbakemelding.

• Glad smiley = god trening uten smerte
  • Nøytral smiley = mild/moderat smerte
  • Trist smiley = dårlig trening eller kraftig smerte

b. Utdyp din tilbakemelding med kommentar.

c. Trykk "OK" når du er ferdig.