Input til øvelser og programmer?

Hvis du har input til nyt indhold, forbedring af eksisterende indhold eller professionel kritik af fejl eller udeladelser, bedes du kontakte vores indholdsafdeling på [email protected].

For at opfylde dit ønske på den bedst mulige måde, har vi brug for at vide nogle grundlæggende oplysninger om øvelsen. Det er til stor hjælp, hvis du angiver følgende:

Navn på øvelse - Indtast et navn for øvelsen. Eksempel: Nordic hamstrings

Træningsformular - Angiv den træningsform, den skal have. Eks. Styrketræning, mobilisering, balance osv.

Fokus - Indtast det primære muskelgruppe/organsystem, der trænes.

Udstyr - Tilføj alt udstyr, der er nødvendigt for at gennemføre øvelsen.

Instruktioner - Indtast en trinvis beskrivelse af, hvordan øvelsen skal udføres.

Andre - Tilføj andre oplysninger, som du mener er vigtige. F.eks. Tags, som du vil have til at mærke øvelsen med, andre navne på øvelsen (Nordic Hamstring aka Glute Ham Raise).

Vedhæftning: billeder, links, videoer.

Når du kontakter os, vil du sandsynligvis få et af disse tre svar:

• Øvelsen er tilgængelig i programmet, men vi skal tilføje det søgeord, du brugte.
  • Øvelsen er allerede produceret og vil være tilgængelig så hurtigt som muligt.
  • Vi har i øjeblikket ikke øvelsen i vores program, men vi overvejer at tilføje det i fremtiden. Vi værdsætter altid din feedback og gør vores bedste for at inkludere øvelser baseret på dine ønsker, når vi opretter nyt materiale.

På grund af det store antal ønsker, der kommer ind til os, er vi ikke altid i stand til at holde dig opdateret om fremskridtet i dit ønske.