Hvordan inviterer jeg en bruger til appen, ExorLive Go?

Der er tre måder du kan invitere en bruger til ExorLive Go i ExorLive:

1. På startsiden
  2. Under "Kontakter"
  3. Når du opretter et træningsprogram

Se denne video for instruktion eller læs mere nedenunder;

1. På startsiden

Vælg en kontakt i "Kontakter og Aktiviteter", som du ønsker at invitere til ExorLive Go. Klik på kontakt info.

Her vælger du "Invitér til ExorLive Go". Ønsker du mere information kan du klikke på den sorte "i" knap.

Du kan vælge at skrive en personlig besked til kontakten. Når du ser at emailen stemmer overens med din kontakt, trykker du på "Send invitation".

2. Under "Kontakter"

Tryk på "Kontakter" menuen øverst på siden for at få en liste med dine kontakter frem.

Tryk på "App-symbolet" til højre på den kontakt, du ønsker at invitere til ExorLive Go.

Du kan vælge at skrive en personlig besked til kontakten. Når du ser at emailen stemmer overens med din kontakt, trykker du på "Send invitation".

3. Når du opretter et træningsprogram

Opret et nyt træningsprogram ved at tilføje øvelser eller et færdiglavet program. Gem det på en kontakt. Tryk på App-symbolet i delemenuen over træningsprogrammet for at invitere kontakten. Hvis du allerede har inviteret din kontakt, så skal du trykke her for at sende til kontakten.

Har du brug for en introduktion til hvordan du laver og gemmer træningsprogrammer på en kontakt? Læs mere her.

Du kan vælge at skrive en personlig besked til kontakten. Når du ser at emailen stemmer overens med din kontakt, trykker du på "Send". Hvis du ønsker at lære mere, tryk på "Læs mere om ExorLive Go".

Hvordan ser træningsprogrammet ud i appen?

Tryk på "Mobil" i menuen nederst på siden for at navigere dig rundt og gøre dig bedre kendt inde i ExorLive Go.

Hvad sker der, når du inviterer en kontakt?

Din kontakt modtager automatisk en aktiviteringsmail og en velkomstmail. I velkomstmailen er der desuden links til to supportartikler: "Sådan kommer du i gang med din nye træningsapp ExorLive Go" "Sådan tilføjer du ExorLive Go til din hjemmeskærm"