Nu kan du automatisk logge ind i ExorLive! Afkrydser du “Forbliv logget ind”-boksen, når du logger ind på i ExorLive, bliver du automatisk logget ind næste gang.

Du forbliver logget ind i ExorLive, indtil du logger ud. Hvis du ikke har været aktiv i en uge, bliver du automatisk logget ud.

OBS! Har du "ExorLive Enterprise Samtidig/Concurrent"? Hvis du afkrydser "Forbliv logget ind"-boksen, skal du aktivt logge dig ud for at andre i din organisation kan logge ind. Kontakt den der er ansvarlig for ExorLive-licensen i din organisation, hvis du er usikker på brugen af denne funktion.