Log automatisk ind på ExorLive

Nu kan du logge automatisk ind på ExorLive! Krydser du boksen af “Forbliv logget ind” når du logger ind på ExorLive, bliver du automatisk logget ind næste gang.

Man forbliver logget ind på ExorLive, indtil man logger ud. Hvis man ikke har været aktiv i en uge, vil man automatisk blive logget ud.

Dette vil hjælpe mange, som har haft problemer med, at de nogle gange bliver logget ud af ExorLive. F.eks. iPad-brugere og ved dårlig internetforbindelse.