Med koppling mellan Procapita och ExorLive, är följande möjligt:

Koppling, del 1:

Sjukgymnast kan gå direkt från Procapita över i ExorLive och automatiskt få med sig patienten, som säkrar att rätt program hamnar på korrekt patient.

  a. Om patienten inte finns i ExorLive sen tidigare så upprättas patienten automatiskt i ExorLive med ett unikt ID från Procapita.

  b. Om patienten finns i ExorLive sen tidigare, öppnas automatisk rätt patient i ExorLive, på grund av unikt ID.

Koppling, del 2:

Dessutom kan ExorLive leverera till Procapita det korrekta programmet i PDF till rätt patient i Procapita. Detta säkerställer att korrekt dokumentation i förhållande till vad som ges av programmet direkt till Procapita, och att även om ExorLive kommer ersättas i framtiden är denna information säkrad i journalen.

Såhär ser länken ut från Procapita och ExorLive:

Upplägg till koppling

För koppling del 1 behövs:

• ExorLive WebWrapper (egen dokumentation ges)

• Konfigurering av Procapita´s uthopp till ExorLive (egen dokumentation ges)

För koppling del 2 behövs:

• Uppsättning av ExorLive´s tjänst “workout export” (egen dokumentation ges)

• Uppsättning for Procapita (egen dokumentation ges)

Procedur för beställning

För att beställa koppling mellan Procapita och ExorLive, ges uppdrag till respektive kontakt i Procapita og ExorLive.

För frågor, kontakta oss.

Såhär ser det ut när kopplingen är klar: