Med ExorLive Webwrapper är det enkelt att få BRP till att kommunicera med ExorLive.

1. Programkrav

Du behöver följande:

• BRP installerat.

2. Installera ExorLive Webwrapper

• Gå till ExorLive Webwrapper.

• Tryck på länken “Latest version” under Download.

• Kör filen som laddas ner.

• Installationsprogrammet kommer installeras, därefter kommer ExorLive Webwrapper starta.

Webwrappern är installerad och du kan logga på med en vanlig ExorLive användare.

3. Kopla BRP till ExorLive

Skicka ett mail till support@brpsystems.se så kommer de hjälpa dig igång med kopplingen.

4. Använd ExorLive genom BRP

När kopplingen är aktiverad så visas det en knapp i kund- fönstret som det står “ExorLive” på. Om du klickar på denna så startar ExorLive med vald patient.