ExorLive kan integreras med WebDoc. Integrationen säkerställer att träningsprogrammet du skapar i ExorLive lagras i journalsystemet i WebDoc.

• Kontakta ExorLive för att möjliggöra integration med WebDoc
  • När modulen är aktiverad hittar du en ny ikon inne i journalen
  • Notera! Administratörsanvändare i ExorLive bör vara den första som öppnar ExorLive från WebDoc för att ansluta till systemen
  • När du trycker på ExorLive-ikonen öppnas ett inloggningsfönster där du kan byta från WebDoc till ExorLive. Du behöver bara logga in första gången, nästa gång ExorLive känner igen dig igen.

• Patienten du arbetar med i WebDoc kommer att gå över till ExorLive. Du kan nu skapa träningsprogram och spara på patienten.
  • När träningsprogrammet skapats kommer SIGNERA-knappen att aktiveras. Tryck på SIGNERA så sparas träningsprogrammet automatiskt som en PDF-fil i en journal i WebDoc.

• Klicka på Dokumentikonen i WebDoc för att se det nedladdade träningsprogrammet i pdf-dokumentet