Om din organisation har tillgång till Toolbox, har du möjlighet att anpassa utseende samt olika funktioner i ExorLive Go så att din organisation får en personlig träningsapp med en passande design.

Ingen Toolbox? Inga problem - du kan ändå anpassa appen som du vill och få en förhandsvisning av hur det kan se ut.

Börja anpassa och ändra färg och logotyp

Videon visar var du hittar inställningarna och hur man ändrar färg och lägger till logotyp.

Välj funktioner

Videon visar de olika funktionerna i Toolbox

Anpassade knappar i ExorLive Go

Hela andvänderguiden hittar du här