Ersätt, radera eller lägg til en øvning i ExorLive Go

När du gör ett träningspass med ExorLive Go kan det ibland hända att du skulle vilja ersätta, ta bort eller lägga till en övning med i programmet. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du

• lägger till en ny övning
  • Tar bort en övning
  • ersättar en övning

Lägg till en ny övning

När du är inne i programmet trycker du på de tre punkterna uppe till höger. Där kommer du att kunna se "Lägg till ny övning"

Om du klickar på en träningsbild eller texten på en övning kan du se träningsdetaljer (text och video) innan du väljer om du vill lägga till övningen.

5.png   ->  mceclip0.png

För att lägga till en övning, tryck på "+" eller tryck på "Välj" när du är i förhandsgranskningen.

Radera eller ersätt en övning

Till höger om övningen kan du se en symbol med tre prickar. Tryck på den så visas en meny med "byta övning" och "radera".

Om du tryckar på "Radera" vil övningen försvinna från programmet.

Om du trycker på "Ersätt övning" kommer du att kunna välja en övning som ska ersätta övningen.