Ersätt en øvning i ExorLive Go

När du gör ett träningspass med ExorLive Go kan det ibland hända att du skulle vilja byta ut en övning med en liknande. För att göra detta, tryck på de tre prickarna bredvid träningen och tryck sedan på "Byt" -knappen.

Du kommer då att se en lista över relaterade övningar så att du kan byta till något som passar bättre för dagens session. Detta kommer att ersätta øvningen i det programmet, så om du gör programmet igen, vil den nya övningen fortfarande finnas där.