Hitta och sätt inn en planmall

Om du vill kopiera aktiviteterna i kalendern från en kontakt till en annan kan du göra det genom att söka bland skapade planmallar.

Under fliken "Plan" väljer du den kontakt du vill fylla kalendern för. Klicka på en tom dag i kalendern och välj "Öppna en planmall". Du får nu ett fönster med alla tillgängliga plan mallar.

Sök i planmal:

I fönstret "Öppna planmall" kan du välja om du vill använda fritext sökning eller taggar. Ange sökordet i sökrutan som är markerad med , för att få en fritext sökning. Om du vill söka efter taggar trycker du på "Visa taggar". Om du vill nullställa sökningen trycker du på .

När du har hittat den mall du vill kan du trycka på "öppna" för att få mer information om mallen, du kan välja den som den är, eller trycka på "Juster mall", i nedre vänstra hörnet, för att redigera mallen. Hur du redigerar planmallen kan du läsa mer om här.

Sätt in planmal

När du har hittat den önskade planmallen i fönstret "Öppna planmall" trycker du på "Öppna" längst ned till höger. Du får då ett fönster med detaljer för planmallen. Här kan du välja om du vill ange en fullständig kopia av plan mallen (dvs samma uppsättning av dagar, som i original), eller om du vill skapa din egen veckomönster.

Om du väljer att ange ditt eget veckomönster väljer du startdatum, önskade dagar och hur många veckor det ska utföras.

När du är klar trycker du på "Skapa plan från mall". Du kommer nu se träningspasserna fördelade i kalendern, enligt dina inställningar.