Lägg till träningsprogram i plan

I ExorLive kan du enkelt lägga till skapade träningsprogram, in i din kontakts plan. Det gör det lättare för både dig och din kontakt att hålla reda på vad som ska göra och när.

Börja med att upprätta eller skapa en träningsplan. Med planen uppe, tryck på kalenderikonen.

Du ska nu få upp en ruta, där du kan välja hur du vill lägga till träningsprogrammen i kalenderen.

Börja med att se att du har valt rätt kontakt. När rätt kontakt är vald trycker du på startdatumet för när du vill att träningsprogrammet ska börja. Ange hur ofta sessionen ska upprepas genom att klicka på rullgardinsmenyn "när".

Om du har valt "valda dagar per vecka" måste du kryssa i de dagar du vill att sessionen ska utföras.

Under "Slut" kan du välja när repetitioner av sessionen ska sluta. Välj mellan "session(er)", "Vecka(or)" eller annat datum.

När du är redo att lägga in sessionerna i kundens plan trycker du på “Lägg till program i kalender”. Sessionerna skal nu vara distribuerat i kontakts plan.

Obs! Repetionsantalet för sessionerna är begränsat till 365 sessioner/dagar eller 52 veckor.