Ge egen träningsapp till kontakt (Inbjudan till EL Go)

Ge dina kontakter egen träningsapp, genom att bjuda in dem att använda ExorLive Go. Du kan välja om du vill bjuda in existerande kontakter eller klienter som ännu inte är inlagda i systemet.

Klicka in dig på fliken “Kontakter” i ExorLive.

Bjud in existerande kontakter

Bjud in existerande kontakt

Om du vill bjuda in en kontakt kan detta göras genom att hitta den önskade kontakten i kontaktlistan. Om kontakten ännu inte är inbjuden till ExorLive Go kommer du att se app-ikonen (image-0.png), till vänster om kontaktnamnet. Klicka på app-ikonen och tryck “OK”. Du kommer nu att få upp ett fönster som heter “Bjud in kontakt”. Se till att e-postadressen är korrekt och om du vill kan du skriva ett personligt meddelande till kontakten. Tryck “SKICKA INBJUDAN”. Kontakten kommer nu att få en inbjudan till träningsappen ExorLive Go i sin e-post.

Tips! Du kan också bjuda in kontakten till ExorLive Go, genom fliken “Träningsprogram”. Läs mer om hur du gör detta här.

Bjud in flera existerande kontakter

Vill du bjuda in flera existerande kontakter, kan du göra detta genom att trycka på “App”, överst i mappen och välja “Bjud in många kontakter”. Kryssa i rutan till vänster om kontaktnamnet, för alla kontakter du vill bjuda in. Tryck “VÄLJ” och “OK”. Du kommer nu att få upp ett fönster som heter “Bjud in kontakter”, där du kan dubbelkolla de valda kontakterna. Kryssa i igen på önskade kontakter och tryck därefter “Nästa” och “Bjud in”. Du kommer nu att få upp ett meddelande om att inbjudan har skickats.

Bjud in klienter som inte är i systemet

Om en av dina klienter ännu inte är en kontakt i ExorLive, kan du bjuda in dem till ExorLive Go på följande sätt.

Tryck på “App”, välj “Bjud in ny kontakt via e-post” och tryck “OK”. Du kommer nu att få upp ett fönster som heter “Bjud in kontakt”. Skriv in mottagarens e-post och om du vill ett personligt meddelande till mottagaren. Tryck på “SKICKA INBJUDAN”. Inbjudan kommer nu att sändas till klientens e-post.

Önskar du att bjuda in flera av dina klienter samtidigt, kan du läsa mer om detta här.

Tips! Ta tillbaka inbjudan eller se vem du har sänt inbjudan till genom att välja “Mina inbjudningar” i undermenyn överst till vänster i mappen.