Skapa aktivitet i kontaktens plan

Som instruktör har du möjlighet att skapa aktiviteter i planen till dina kontakter. Detta kan vara speciellt praktiskt om du vill ha en översikt över passen dina kontakter gör dagligen, veckovis, månadsvis eller på årlig basis. Har dina kontakter tillgång till ExorLive Go kommer de att kunna se träningspassen gjorda av dig, i sin träningsapp. De kommer också att kunna logga sina träningar, så att du kan se vad som har blivit gjort och när.

Du kan skapa aktiviteter i kontaktens plan på flera olika sätt. Alla metoder är lika bra och du kan därför själv välja vilken metod du vill använda.

Alternativ 1: Genom fliken “Plan”

Klicka in dig på fliken “Plan” och tryck på “Välj kontakt”, överst i vänstra hörnet. Hitta den önskade kontakten i kontaktlistan och tryck på “VÄLJ” -  du kommer nu att få upp kontaktens plan.

Alternativ 2: Genom fliken “Kontakter”

Klicka in dig på fliken “Kontakter” välj den önskade kontakten. Hitta kalender-ikonen (Bild 1), placerad till höger om kontaktens namn, och tryck på denna. Du kommer nu att få upp kontaktens plan.

Högerklicka på dagen du vill att aktiviteten skall ske och tryck på “Skapa aktivitet” - du kommer då att få upp ett fönster som heter “Träningspass” (Bild 1).

Välj önskade inställningar för passen, såsom träningsform, träningsprogram, intensitet, tidpunkt, varaktighet, graden av tillfredsställelse og eventuella kommentarer. Tryck på “SPARA” - aktiviteten kommer nu att visas på den uppgivna dagen.

Bild 1