Redigera träningsprogram och övningar

När du skapar ett program lägger du in titel och beskrivning av träningsprogrammet. Du kan också placera muspekaren över en övning/trycka på den för att få upp följande meny:

Trycker du på pennikonen, får du upp följande fönstret:

Här kan du:

•  Ändra bilden till spegelvänd
  •  Rotera bilden
  • Obs, placera muspekaren över övningen för att få upp val om att ändra bilden till spegelvänd eller rotera bilden
  • Spela övningsvideo
  • Ändra titel och beskrivning
  • I sektionen till höger kan du lägga in önskade övningsdata och lägga till nya rader.
  • Radera rader genom att trycka på “X”Om du trycker på “+” kan du lägga till flera övningsdatatyper

Du kan ändra utförande och beskrivningen i själva övningen som kommer att visa sig i utskriften. Det finns ingen risk att något av texten försvinner då den anpassar sig till utskriftsuppsättningen.

Håll pekaren över en övning och välj blyertspennesymbolen för att ändra.

Ändra i själva övningen:

Så här ser det ut i utskriften:

Obs! Om det är för mycket text i beskrivningen kan det hända att övningen hoppar ner på nästa sida för att få plats med allt.

När du är färdig med att redigera övningen trycker du på “NÄSTA” för att gå till nästa övning i programmet.

När du är färdig med att redigera programmet, trycker du på “OK” för att spara och lämna fönstret.

Lägg till en egen bild till programmet

Om du vill lägga till en eget anpassad bild i träningsprogrammet så är detta möjligt. Du trycker isåfall på information (i) symbolen i titellinjen, därefter på själva bilden som redan ligger där. Välj sedan “Ladda upp bild” och välj den bild du önskar som passar för detta program. Tryck på “x” för att lämna dialogfönstret och välj spara.

Översätta träningsprogram

Vill du ändra språket på ett enskilt program? För att översätta dina träningsprogram klickar du på mappen "träningsprogram". Här kan du gå in i önskat träningsprogram och klicka på flaggan överst till höger och välja önskat språk: