ExorLive Go inställningar/Toolbox

Om din organisation har tillgång till Toolbox, har du möjlighet att anpassa utseende samt olika funktioner i ExorLive Go, så att din organisation får en personlig träningsapp med en passande design.

Ingen Toolbox? Inga problem - du kan ändå anpassa appen som du vill och få en förhandsvisning av hur det kan se ut.

Du kan börja med anpassningarna genom att gå in på “Admin” -mappen och navigera dig till “EXORLIVE GO” under “INSTÄLLNINGAR”.

Här är möjligheterna du har för att sätta din personliga prägel på ExorLive Go:

1. Välj enhet

Välj enheten du vill att ändringarna ska gälla för genom att trycka på “Välj enhet”.

2. Se utförda ändringar i ExorLive Go

För att se ändringarna utförda i ExorLive Go, kan du trycka på “Spara och Förhandsvisa” överst i fönstret.

Bild 13

3. Ändra logo i ExorLive Go

Ladda upp Logga 1 och Logga 2, genom att trycka på respektive “LADDA UPP LOGGA 1” och “LADDA UPP LOGGA 2”.
Du kan se hur Logga 1 och Logga 2 kommer att se ut i boxarna “Logga 1 (På färgad bakgrund):” och “Logga 2 (På vit/ljus bakgrund):”

Logotyp__SE.PNGBild 1.

4. Ändra färger i ExorLive Go

Bestäm färgerna i din träningsapp genom att justera “Primärfärger:” och “Accentfärger:”.
Du kan se färgändringarna du vill prova i fliken “Färgtema”.

logo_farge__SE.PNGBild 2

Aktivera och redigera välkomstsidan  i ExorLive Go

Välj om du vill ha en välkomstsida i ExorLive GO som visas innan inloggningssidan, genom att kryssa i “Visa välkomstsida” (inte inloggad). Välkomstsidan blir den nya inloggningssidan. Du får möjlighet att att ladda upp en bakgrundsbild, samt välja om du vill ha en anpassad knapp.

Om din organisation har avtalat detta i förväg, kommer du också att se en knapp som gör att kunder kan skapa en profil direkt från inloggningssidan.

Ladda upp en bakgrundsbild, genom att klicka på fältet “No image”, välj den bild du önskar och tryck på “ladda upp bild”. Den valda bilden bör nu visas nedan.

Om  du inte laddar upp någon bild men har kryssat i för välkomstsida, visas en standard bakgrund:

Kom ihåg! För att se hur välkomstsidan kommer att se ut, kan du scrolla till toppen av sidan, trycka på “Spara” högst upp, och sedan på länken ovanför den uppladdade bilden.

Om du vill ha en knapp på välkomstsidan, som refererar till en självvald sida, kan du kryssa i  “visa knappens namn och URL för egen webbsida (på välkomstsida)”. Ange namn på knappen och URL-adressen i respektive fält.

Här är ett exempel på hur välkomstsidan med en egendefinierad knapp kan se ut:

5. Definiera informationssidor i ExorLive Go

Ange URL till infosida 1 i boxen med samma namn. Detta är sidan ExorLive Go användare kommer att bli skickade till när de trycker på informationsikonen (Bild 3), överst i högra hörnet i ExorLive Go.

Välj namn på informationsknappen som ExorLive Go användare kommer att få upp när de blir utloggade och trycker på informationsknappen under inloggningsfönstret (Bild 4). Ange URL till infosida 2 i boxen med samma namn.

Bild 3                                                                          Bild 4

6. Utforska övningar och träningsprogram i ExorLive Go

Välj om ExorLive Go användare ska få möjlighet att utforska övningar genom att kryssa i boxen “Utforska övningar”.

Välj om ExorLive Go användare ska få möjlighet att utforska träningsprogram gjorda av andra användare genom att kryssa i boxen “Utforska träningsprogram”.

Bild 5.

7. Anpassade knappar i ExorLive Go

Om du vill ha en knapp som länkar till en extern webbsida i din app kan detta göras på flera olika sätt:

1. Skapa anpassad knapp i fliken "Upptäck"
  2. Skapa anpassad knapp i fliken "Hem" (Användbar om du vill länka till ett externt online bokningssystem, till exempel)
  3. Skapa URL-knappen på fliken "Mig" (Användbar om du vill länka till din webbplats, till exempel)

Läs hur du gör det här

Bild 6.

8. Anonymitet i ExorLive Go

Om du vill att användarna av ExorLive Go ska vara anonyma, kan du kryssa i boxen “Anonymt tillstånd”. Användarens namn, telefonnr. och e-postadress blir då döljda.

Bild 7.

9. Visa kontakter i ExorLive Go

Om en ExorLive Go användare har kontakter knutna till sin användare (till exempel en instruktör/behandlare), kan du välja om de ska ha tillgång till sina kontakter genom ExorLive Go appen. Kryssa i boxen “Visa kontakter”.

Bild 8

10. Kommentera träningen i ExorLive Go

Du kan välja om användare ska kunna kommentera ett träningspass, genom att kryssa i boxen “Visa kommentarer från övningsöversikt”.

Bild 9

11. Kommunikation i ExorLive Go

Genom att kryssa i “Visa meddelanden”-boxen, kan du välja om användare ska kunna kommunicera genom ExorLive Go appen.

Bild 10

12. Direkt notis i ExorLive Go

Velg om användarna ska få direkta notiser i ExorLive Go, genom att kryssa i “Visa in-app notifikationer” -boxen.

Bild 11

13. E-post och telefonnr i ExorLive Go

Genom att kryssa i “Visa kontakter mejladress + mob/tlf”, väljer du om e-postadressen och mobil/telefonnr. till användaren ska vara synlig i appen.

Bild 12