ExorLive Go inställningar/Toolbox

Om din organisation har tillgång till Toolbox, har du möjlighet att anpassa utseende samt olika funktioner i ExorLive Go, så att din organisation får en personlig träningsapp med en passande design.

Ingen Toolbox? Inga problem - du kan ändå anpassa appen som du vill och få en förhandsvisning av hur det kan se ut.

Du kan börja med anpassningarna genom att gå in på “Admin” -mappen och navigera dig till “EXORLIVE GO” under “INSTÄLLNINGAR”.

Här är möjligheterna du har för att sätta din personliga prägel på ExorLive Go:

1. Välj enhet

Välj enheten du vill att ändringarna ska gälla för genom att trycka på “Välj enhet”.

2. Se utförda ändringar i ExorLive Go

För att se ändringarna utförda i ExorLive Go, kan du trycka på “Spara och Förhandsvisa” överst i fönstret.

Bild 13

3. Ändra logo i ExorLive Go

Ladda upp Logga 1 och Logga 2, genom att trycka på respektive “LADDA UPP LOGGA 1” och “LADDA UPP LOGGA 2”.
Du kan se hur Logga 1 och Logga 2 kommer att se ut i boxarna “Logga 1 (På färgad bakgrund):” och “Logga 2 (På vit/ljus bakgrund):”

Logotyp__SE.PNGBild 1.

4. Ändra färger i ExorLive Go

Bestäm färgerna i din träningsapp genom att justera “Primärfärger:” och “Accentfärger:”.
Du kan se färgändringarna du vill prova i fliken “Färgtema”.

logo_farge__SE.PNGBild 2

5. Definiera informationssidor i ExorLive Go

Ange URL till infosida 1 i boxen med samma namn. Detta är sidan ExorLive Go användare kommer att bli skickade till när de trycker på informationsikonen (Bild 3), överst i högra hörnet i ExorLive Go.

Välj namn på informationsknappen som ExorLive Go användare kommer att få upp när de blir utloggade och trycker på informationsknappen under inloggningsfönstret (Bild 4). Ange URL till infosida 2 i boxen med samma namn.

Bild 3                                                                          Bild 4

6. Utforska övningar och träningsprogram i ExorLive Go

Välj om ExorLive Go användare ska få möjlighet att utforska övningar genom att kryssa i boxen “Utforska övningar”.

Välj om ExorLive Go användare ska få möjlighet att utforska träningsprogram gjorda av andra användare genom att kryssa i boxen “Utforska träningsprogram”.

Bild 5.

7. Länk till hemsida i ExorLive Go

Om du vill ha en länk till din hemsida i “Hem”-fönstret och/eller “Upptäck”-fönstret kan du skriva in namn och URL-adress till dessa i “Visa självdefinierad knapp (på hem-sidan)/(på Upptäck -sidan)”-fönstret. Detta kan vara bra om du till exempel vill kunna länka till tidsbeställning online (Bild 6).

Bild 6.

8. Anonymitet i ExorLive Go

Om du vill att användarna av ExorLive Go ska vara anonyma, kan du kryssa i boxen “Anonymt tillstånd”. Användarens namn, telefonnr. och e-postadress blir då döljda.

Bild 7.

9. Visa kontakter i ExorLive Go

Om en ExorLive Go användare har kontakter knutna till sin användare (till exempel en instruktör/behandlare), kan du välja om de ska ha tillgång till sina kontakter genom ExorLive Go appen. Kryssa i boxen “Visa kontakter”.

Bild 8

10. Kommentera träningen i ExorLive Go

Du kan välja om användare ska kunna kommentera ett träningspass, genom att kryssa i boxen “Visa kommentarer från övningsöversikt”.

Bild 9

11. Kommunikation i ExorLive Go

Genom att kryssa i “Visa meddelanden”-boxen, kan du välja om användare ska kunna kommunicera genom ExorLive Go appen.

Bild 10

12. Direkt notis i ExorLive Go

Velg om användarna ska få direkta notiser i ExorLive Go, genom att kryssa i “Visa in-app notifikationer” -boxen.

Bild 11

13. E-post och telefonnr i ExorLive Go

Genom att kryssa i “Visa kontakter mejladress + mob/tlf”, väljer du om e-postadressen och mobil/telefonnr. till användaren ska vara synlig i appen.

Bild 12