Antal pass/träningstimmar per månad

Under “Statistik”-fliken kan du bland annat se hur många pass eller träningstimmar som har blivit genomförda per månad.

Antal pass per måned

Klicka på fliken “Statistik” och välj önskad kontakt, överst till vänster. Välj “Månad för månad i antal aktiviteter” i undermenyn med namnet “Typ rapport”, överst till vänster. Du får nu upp ett stapeldiagram med antal pass per månad.

Antal träningstimmar per månad

Klicka på fliken “Statistik” och välj önskad kontakt, överst till vänster. Välj “Månad för månad i antal träningstimmar” i undermenyn med namnet “Typ rapport”, överst till vänster. Du får nu upp ett stapeldiagram med antal träningstimmar per månad.