Aktivitetsdata per enhet

Inne under “Statistik” kan du bland annat se aktivitetsdata per enhet/avdelning.

Klicka på fliken “Statistik” och välj önskad kontakt överst till vänster. Välj “Aktivitet per enhet” i undermenyn med namnet “Typ rapport”, överst till vänster. Du kommer nu att få upp olika data för din enhet, däribland aktivitetscore, antal pass, timmar, dagar, kalorier och graden av tillfredsställelse.

Du kan filtrera resultaten efter tidsperioden genom att använda dig av undermenyn som heter “Period”.