Skapa flera kontakter genom inbjudan till träningsapp (ExorLive Go)

Du kan enkelt skapa flera kontakter genom att bjuda in dina klienter att använda träningsappen.

1. Klicka in dig på “Kontakter”-fliken i ExorLive
  2. Tryck på “App”, till höger för “Ny kontakt”, överst i fliken
  3. Välj “Importera från fil”. Du kommer nu att få upp ett fönster som heter “Inbjudan av kontakter” (Bild 1)
  4. Du kan antingen bjuda in kontakterna genom att ladda upp en .CSV-fil, .VFC-fil eller genom att skriva in e-postadresserna till dina klienter.
  5. Tryck på “Importera text”. Kontakterna får nu en inbjudan till träningsappen ExorLive Go i sin e-post.

Bild 1.

Tips! Ta tillbaka inbjudan eller se vem du har skickat inbjudan till genom att välja “Mina inbjudningar” i undermenyn, högst upp till vänster i fliken.