Dela video av träningsprogram

Du kan välja att dela video av träningsprogrammet.

Tryck på playikonen (). Du kommer då att få upp ett fönster som spelar övningsvideor i träningsprogrammet (spellista). Genom att trycka på “Dela”, överst till höger i videon, kommer du att få upp en länk till spellistan, QR-kod, samt möjlighet att enkelt dela videon på de vanligaste sociala medierna. Du kan välja om du vill dela videon endast för en specifik övning eller om du vill dela hela spellistan.