Nybörjarkurs

Du kommer lära dig hur du på ett enkelt sätt skapar ett träningsprogram till din kontakt och hur du kan ge ut programmet via utskrift, mail eller via träningsapp. Du kommer få tips på hur du finner fram till rätt övning och hur du kan skapa träningsmallar.

Välj video från ikonerna nedan eller bläddra ner

button_zendesk_1.png button_zendesk_2.png button_zendesk_3.png button_zendesk_4.png button_zendesk_5.png

1. Skapa träningsprogram till en kontakt

Du blir visad hur du lägger in en ny kontakt i ExorLive. Har du koppling till ditt journal eller kunddatasystem så behöver du inte lägga en en kontakt i ExorLive. När du ska hitta övningar så kan du använda vår frisökfunktion eller filter.

2. Ge ut programmet via utskrift, mail eller via träningsapp

När du är färdig med programmet så kan du välja att skriva ut, e-posta eller ge ut programmet till din kontakt via träningsapp.

Klicka här för att lära dig mer om ExorLive Go

3. Hjälpfunktioner för att finna rätt övning

Få fram alternativ på liknande övningar eller lättare/svårare varianter via våra hjälpfunktioner. Du kan också skapa ett bibliotek med dina favoritövningar.

4. Skapa/hitta mall

Spara tid genom att skapa en mall med din egna textbeskrivning. Du kan dela mallar med dina kollegor och du kan också hitta förslag på färdiga träningsprogram inne i ExorLive som är relaterade till diagnoser. Sök på diagnoskoder (ICD-10 eller ICPC-2) för att få fram förslag på färdiga mallar.

5. Få hjälp via supportsidan

Vi visar dig hur du kan få hjälp via vår supportsida på hemsidan.