Nybörjarkurs för fitness & idrott

Du kommer lära dig hur du på ett enkelt sätt skapar ett träningsprogram till din kontakt och hur du kan ge ut programmet via utskrift, mail eller via träningsapp. Du kommer få tips på hur du finner fram till rätt övning och hur du kan skapa träningsmallar. Hela kursen tar 18 minuter.

Välj video från ikonerna nedan eller bläddra ner

Untitled-5_text.png test.png Untitled-3-text.png Untitled-6_TEXT.png Untitled-7_TEXT.png

1. Skapa träningsprogram till en kontakt

Se här hur du lägger in en ny kontakt i ExorLive. Vi visar dig hur du kan hitta övningar via frisök eller filter och hur du kan redigera programmet.

2. Ge ut programmet via utskrift, mail eller via träningsapp

När du är färdig med programmet så kan du välja att skriva ut, e-posta eller ge ut  programmet till din kontakt via vår träningsapp.

Klicka här för att lära dig mer om ExorLive Go

3. Hjälpfunktioner för att finna rätt övning

Få fram alternativ på liknande övningar eller lättare/svårare varianter via våra hjälpfunktioner. Du kan också skapa ett bibliotek med dina favoritövningar.

4. Skapa/hitta mall/förslag

Vi visar dig hur du kan skapa mallar med din egna textbeskrivning och hur du kan hitta färdiga förslag på träningsprogram i ExorLive.

5. Få hjälp via supportsidan

Vi visar dig hur du kan få hjälp via vår supportsida på hemsidan.