Hur bjuder jag in en användare till Appen, ExorLive Go?

Du kan på tre olika sätt bjuda in dina användare till ExorLive Go i ExorLive:

1. På startsidan
  2. Under "Kontakter"
  3. När du skapar ett träningsprogram

Se på den här videon för att få instruktioner, eller följ instruktionerna nedanför:

1. På startsidan

Välj en kontakt du önskar att bjuda in till ExorLive Go och tryck på kontakt info.

Här väljer du "Bjuda in till ExorLive Go". Önskar du mer information kan du klicka på den svarta "i" knappen.

Du kan välja att skriva ett personligt meddelande till din kontakt. När du ser att e-postadressen är korrekt, trycker du på "SKICKA INBJUDAN".

2. Under "Kontakter"

Tryck på "Kontakter" i menyn överst på sidan för att få en lista på alla dina kontakter.

Tryck på "App-symbolen" till höger på den kontakt du önskar att bjuda in till ExorLive Go.

Du kan välja att skriva ett personligt meddelande till din kontakt. När du ser att e-postadressen är korrekt, trycker du på "SKICKA INBJUDAN".

3. När du skapar ett träningsprogram

Skapa ett nytt träningsprogram genom att lägga till övningar eller välj en färdig mall. Spara sen på en kontakt och tryck sen på App-symbolen i dela-menyn.

Behöver du en introduktion till hur du gör träningsprogram och sedan sparar programmet på en kontakt, tryck här.

Du kan välja att skriva ett personligt meddelande till din kontakt. När du ser att e-postadressen är korrekt, trycker du på "SKICKA". Om du önskar att lära dig mer, tryck på "Läs mer om ExorLive Go".

Hur ser träningsprogrammet ut i appen?

Tryck på "Mobil" i menyn nederst på sidan för att navigera dig runt och bli mer bekant med ExorLive Go.

Vad händer efter du har bjudit in en kontakt?

När du har skickat en inbjudan till ExorLive Go skickas automatiskt ett mail till din kontakt med enkla steg att följa för att komma igång. Klicka här for at se hur du kom igång med din nya träningsapp. Klicka här för att se hur du lägger till ExorLive Go på din hemskärm!