Kan jag lägga till mina egna övningar i ExorLive?

Enkelt uttryckt: ja!

Det finns två sätt att göra detta på:

1)Skriv in övningen du saknar via vår feedback-länk uppe till höger i ExorLive. Din feedback kommer att skickas direkt till vårt innehålls team. Du kommer troligtvis att få ett av dessa tre svar:

• Övningen finns i programmet, men vi måste lägga till söktermen du använde.
  • Övningen har redan gått igenom produktion och kommer att finnas tillgänglig så snart som möjligt
  • Vi har inte övningen i vårt program för tillfället, men kommer att överväga att lägga in den i framtiden. Vi uppskattar alltid dina synpunkter och vi gör vårt bästa för att inkludera övningar baserat på dina önskemål när vi spelar in nytt material.

2) Skriv "blank" i sökfältet. Detta kommer att ge dig en tom övning som du kan redigera med din egna titel och beskrivning. Denna övning kan sparas bland dina träningsprogram och mallar.