Välkommen till ExorLive!

Välkommen!

Tack för att du har valt ExorLive!

Vi hoppas att du kommer att gilla ExorLive lika mycket som vi gör.

Skapa träningsprogram snabbt och enkelt. Du kommer att spara tid och hitta inspiration.

Sen så får du inte glömma att du alltid har ett team i ryggen som brinner för att inspirera till rörelse och som jobbar varje dag för att ditt arbete ska bli enklare och ännu mer spännande.

Hälsningar från ExorLive teamet. :)

ExorLive - Det enkla sättet att göra träningsprogram på

ExorLive är lösningen där du enkelt och effektivt hittar övningar och skapar träningsprogram. Det är en molntjänst med säker åtkomst via internet.

Du behöver inte installera ett enda program på din dator. Det enda du behöver är tillgång till internet via enn webbläsare. Men skulle det vara så att du behöver lösningar för lokal installation och integration så har vi det också.

Logga in

Du loggar in i ExorLive genom att gå till exorlive.com och skriva in din mejladress och det lösenordet du valde vid upprättandet av ditt ExoLive konto.

Skulle det vara så att du har glömt ditt lösenord. så skriver du in din mejladress och trycker på “Glömt lösenord” så får du instruktioner för hur du lägger in ett nytt lösenord-.

Struktur toppmeny

ExorLive är uppgyggt av 6 fönster som är tillgängliga från toppmenyn:

1. Framsida
  2. Träningsprogram
  3. Plan
  4. Statistik
  5. Kontakter
  6. Administration

I tillägg till detta hittar du följande funktioner längst till höger:

1. Feedback  där du kan ge feedback direkt till ExorLive teamet
  2. Hjälp dokumentation
  3. Användarprofil  där du kan ändra din profil, språk och logga ut

Träningsprogram

Det här fönstret består av två delar. Till höger är det en innehållsbank med övningar och träningsprogram och till vänster finns det ett fält för att skapa/redigera träningsprogram.

OBS! Du kan välja vilket språk ExorLive ska köras i uppe i det högra hörnet.

I övningsbanken kan du enkelt hitta och hämta övningar/träningsprogram som du enkelt drar och släpper in i träningsprogram fältet för att skapa/redigera träningsprogram.

Plan

Under plan/dagbok kan du lägga in aktiviteter för dina kontakter

Statistik

Här kan du se statistik från den aktivitet en kontakt eller grupp av kontakter har gjort-

Kontakter

Här skapar du och håller reda på dina kontakter. Med kontakter så menar vi i ExorLive de utövare dom du ordinerar träning till (patienter/kunder).

Adminstration

Här kan du administrera dina kunder Det är bara administratörer som har tillgång till detta fönster.

Min profil

Du kan uppdatera dina upplysningar genom att klicka på “Min profil” längst ipp till höger i skärmbilden .

Här kan du också ladda upp en bild av dig själv, som visas på startsidan hos dina kontakter tillsammans med ditt namn och namnet på din organisation. Kontakten ges där också en möjlighet för att sända ett meddelande till dig.

Primärkontakt

Den instruktör som en utövare (patient/kund) normalt förhåller sig till kallas primärkontakt i ExorLive.

I sin tränings app kan utövaren se en bild av sin primärkontakt, om det är så att instruktören har lagt en en bild under sin profil.

Utövaren kan också skicka ett meddelande till sin primärkontakt