Skapa och dela träningsprogram på 1-2-3

Att göra ett program är enkelt!

Så här gör du:

1. Hitta och lägg in övningar
  2. Redigera
  3. Dela

Se hur lätt det är att skapa träningsprogram:

Och att dela träningsprogram:

Skapa och dela träningsprogram på 1-2-3

Först hittar du en övning och drar in den i fältet för att skapa/redigera träningsprogram.

Du kan antingen trycka på + tecknet eller “dra och släppa” övningen in i fältet för att skapa/redigera träningsprogram.

När du har hittat de övningarna du önskar, kan du justera ordningsföljd och övningsdetaljer.

Nu kan du dela programmet:

Du kan skriva ut det, skicka det via melj eller spara det. I tillägg till detta kan du göra en liten träningsvideo, som kan delas, genom att trycka “Spela av”.

Om du har valt att ha en kontakt i fokus, kan du även dela träningsprogrammet genom att ge kontakten en app, dvs en tränings app där kontakten för tillgång till att se och göra sitt träningsprogram på en mobil/läsplatta/dator.

Du kan spara programmet på kontakten genom att trycka “Spara som”. ExorLive passar på att spara programmet automatiskt på kontakten om du väljer att dela programmet till kontakten genom utskrift/mejl/app.