Gör dina egna övningar

Finns det övningar som du inte kan hitta? DU kan göra din egen övning baserat på en tom övning. Du hittar det genom att skriva “blank” i sökfältet eller genom att välja “blank övning” som kategori i fliken “träningsform”. Lägg över övningen i ett träningsprogram och tryck på den lilla pennan för att göra din egen beskrivning av övningen. Du kan evt också lägga till en länk till övningen från Youtube eller liknande. Du kan också ändra texten på existerande övningar på samma sätt om du önskar att ge kunderna en anpassad beskrivning.