5 tips till övningssök

1. Välj flera parametrar i samma sök. Du kan till exempel välja “Rehabilitering” under träningsform, “Utan utrustning” under Träningsutrustning och “Nacke” under Träningsfokus. Då får du fram nackövningar för rehabilitering utan användning av träningsutrustning.

2. Gå in på våra filter och välj t. ex. “Startställning” och “Åldersgrupp”.

3. Genom att söka på flera ord i fritextsöket får du fram mer precisa träffar. Sök på “knäböj” ger över 100 träffar. Sök på “knäböj stol” ger färre träffar.

4. Tryck på stjärnan (1) för att markera en övning som favorit och få fram dina favoriter igen genom att trycka på den svarta stjärnan (2) vid sidan av sök-knapparna.

5. Använd (3) för att snabbt nollställa alla fält innan du gör ett nytt sök