5 tips till övningssök

1. Välj flera parametrar i samma sök. Du kan till exempel välja “Rehabilitering” under träningsform, “Utan utrustning” under Träningsutrustning och “Nacke” under Träningsfokus. Då får du fram nackövningar för rehabilitering utan användning av utrustning.

2. Huka av “Avancerat” för att får fram flera sökparametrar, t. ex. “Startställning” och “Åldersgrupp”.

3. Vid att söka på flera ord i taget i fritextsöket får du fram mer precisa träffar. Sök på “knäböj” ger över 100 träffar. Sök på “knäböj stol” ger 12 träffar.

4. Tryck på stjärna (1) för att markera en övning som favorit och få fram dina favoriter igen genom att trycka på den svarta stjärnan (2) vid sidan av sök knapparna.

5. Använd (3) för att snabbt nollställa alla fält innan du gör ett nytt sök