Utskriftsmeny

Se videon nedanför för en introduktion:

Först måste du skapa ett träningsprogram i ExorLive genom att lägga in övningar. Se här hur du skapar program.

Du kan ändra utförande och beskrivningen inne på den aktuella övningen. Det kommer att visas på utskriften. Du kommer aldrig att förlora någon text eftersom den anpassas till utskriftslayouten.

Ändra inne på själva övningen:

Såhär ser det ut på utskriften:

OBS: Om det är för mycket text i beskrivningen så kan det hända att övningen hoppar ner på nästa sida för att få plats till allt.

För att skriva ut måste du spara programmet och trycka

Utskriftsmenyn:

Under layout så är det nytt att du kan välja 1, 2, 3, 4(tabell eller rutor), 6(tabell och rutor), 8, 10, 12 och 14 övningar per sida.

Det ges ett automatiskt förslag på teckensnitt för vad som passar bäst till vald layout, men du kan själv välja hur stor eller liten storlek du önskar på utskriften.

Du kan också välja om du vill dölja anatomifiguren.

Under "flera inställningar" har du möjlighet att tillpassa utskriften ännu mer.

• Du kan välja mellan Open Sans eller Arial som typsnitt.
  • Under "Namn på toppen av utskrift" kan du välja att ha organisationsnamn, enhetsnamn eller att dölja namnet.

Du kan också välja om du vill visa / dölja:

• namnet på övningen,
  • illustration av utförandet,
  • vem programmet är gjord av,
  • vem programmet är utformat för,
  • signatur av den person som skapade programmet (se hur man signerar ett program),
  • Nummer på övningarna (hur många övningar det är i programmet),
  • övningsId (alla övningar har ett ID i ExorLive),
  • övningsdata (hur många set och reps eller annan information som ska utföras),
  • utförande och tips (beskrivning av den aktuella övningen) tilläggsinformation och avdelningsbeskrivning, footer och videolänk.
  • Kopia till arkiv, du får en kopia av programmet till dig själv och ditt arkiv.

Här ser du några förslag på hur träningsprogrammet kan se ut:

6 övningar per sida m/tabell, textstorlek LITEN:

6 övningar per sida m/rutor, textstorlek EXTRA LITEN:

14 övningar per sida, textstorlek MINSTA:

1 övning per sida, textstorlek STÖRSTA: