Ny utskriftsversion

Förändring är bra!

Vi uppskattar all feedback vi har fått, detta har medfört till några förändringar och tillpassningar. Att vidareutveckla vår produkt är en stor del av vår utveckling som företag och vi arbetar kontinuerligt för att ExorLive ska bli ännu bättre för er som kunder!

Visste du att:

• i den nya utskriften kommer du aldrig att förlora text i en beskrivning på en övning för att texten tillpassar sig till utskriften.
  • Den nya designen är snyggare, mer överskådlig och användarvänlig för dina patienter / kunder, samt en layout som kan anpassas på flera olika sätt.
  • Det har nu tillkommit flera val för sidlayouten;
    • du kan ha 1-14 övningar per sida,
    • nya möjligheter till tabell och rutor,
    • det kommer automatiskt att föreslås textstorlek beroende på hur många övningar det är per sida som även kan ändras i flera storlekar.

Testa gärna och ge oss din feedback på vad du tycker!

Ge oss feedback

Se under videon nedanför för en introduktion:

Gör följande för att se vad som är nytt:

Först måste du göra ett träningsprogram i ExorLive genom att lägga in övningar. Se här hur du gör.

Något av det nya är att du kan ändra utförande ? och tips (beskrivningen inne på den aktuella övningen) och det kommer att visas på utskriften. Du kommer aldrig att förlora någon text eftersom den nu anpassas till utskriftslayouten istället för att klippas av när det inte finns mer utrymme:

Ändra inne på själva övningen:

Såhär ser det ut på utskriften:

OBS: Om det är för mycket text i beskrivningen så kan det hända att övningen hoppar ner på nästa sida för att få plats till allt.

För att skriva ut måste du spara programmet och trycka

Det har tillkommit många nyheter i utskriftsmenyn.

Under layout så är det nytt att du kan välja 1, 2, 3, 4(tabell eller rutor), 6(tabell och rutor), 8, 10, 12 och 14 övningar per sida.

bilde

Det ges ett automatiskt förslag på teckensnitt för vad som passar bäst till vald layout, men du kan själv välja hur stor eller liten storlek du önskar på utskriften.

Du kan också välja om du vill dölja anatomifiguren.

Under "flera inställningar" har du möjlighet att tillpassa utskriften ännu mer.

bilde

• Du kan välja mellan Open Sans eller Arial som typsnitt.
  • Under "Namn på toppen av utskrift" kan du välja att ha organisationsnamn, enhetsnamn eller att dölja namnet.

Du kan också välja om du vill visa / dölja:

• namnet på övningen,
  • illustration av utförandet,
  • vem programmet är gjord av,
  • vem programmet är utformat för,
  • signatur av den person som skapade programmet (se hur man signerar ett program),
  • Nummer på övningarna (hur många övningar det är i programmet),
  • ÖvningsId (alla övningar har ett ID i ExorLive),
  • Övningsdata (hur många set och reps eller annan information som ska utföras),
  • utförande och tips (beskrivning av den aktuella övningen) tilläggsinformation och avdelningsbeskrivning, footer och videolänk.

Här ser du några förslag på hur träningsprogrammet kan se ut:

6 övningar per sida m/tabell, textstorlek LITEN:

6 övningar per sida m/rutor, textstorlek EXTRA LITEN:

14 övningar per sida, textstorlek MINSTA:

1 övning per sida, textstorlek STÖRSTA: