Hur man använder planen

Ge dina klienter en träningsplan att följa, eller ett upplägg som dom ska göra själva utöver träningen med dig för att nå sitt mål.

Inne på "plan" så kan du planlägga träning för din klient som också blir synlig i appen.

Här kan du lägga till en aktivitet som tex simning eller löpning eller ett träningsprogram på valfri dag i kalendern.

För att kopiera hela veckan så klickar du på boxen som visar vecko-numret, där väljer du hur många veckor som ska upprepas med samma upplägg.

Du kan sedan se i ExorLive om klienten har följt planen och ge feedback.