Övningar och träningsprogram rätt in på din hemsida

Inspirera till rörelse med ExorLive Player!

Med ExorLive Player kan du lägga in övningar och spellistor från ExorLive rakt in på din hemsida.

Kolla hur ExorLive Player används: http://www.side3.no/trening/10-ulike-varianter-av-push-ups/3746997.html

Du får gärna använda videorna på din hemsida gratis, så länge du följer riktlinjerna nedanför.

Så här delar du en övningsvideo:

1. Logga in i ExorLive (Har du inte ExorLive? Testa ExorLive gratis)
2. Öppna eller skapa ett träningsprogram
3. Klicka på play-ikonen för programmet eller själva övningen, då kommer videon upp
4. Klicka på ‘Share’ överst i högra hörnet (Figur 2)
5. Dela övningsvideon på önskat sätt:
    a. Sociala medier: tryck på önskad ikon (Figur 3)
    b. E-post: tryck på ikonen för e-post (Figur 4)
    c. Länk: kopiera och använd var som helst. Varför inte i ett mejl, ett sms, en PowerPoint presentation eller på din blogg. (Figur 5)
d. QR-kod som kan skrivas ut och användas på affischer eller ark för att göra dem levande med
        övningsvideor (Figur 5)
    e. Lägg in en övningsvideo på din hemsida (embedded)
          i. Klicka på <>-ikonen till höger (Figur 6)
         ii. Kopiera den röd-markerade koden (Figur 7)
        iii. Klistra in koden där du önskar den på din hemsida

Val av språk
Språket du mottager koden i avgör vad du har för inställning i ExorLive. Önskar du att ändra språket kan du ändra följande parametrar i koden som genereras:

...iframe src="http://exorlive.com/video/?ex=9634&culture=nb-NO" frameBorder="0" ...

Norsk: &culture=nb-NO
Dansk: &culture=da-DK
Svensk: &culture=sv-SE
Engelsk: &culture=en-US

Övriga funktioner

hd Med detta aktiverat, om användaren inte har satt egna HD-inställningar, kommer ExorLive Player starta videor i HD.
Exempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&hd=true

autoplay Med denna aktiverad kommer ExorLive Player starta uppspelningen direkt.
Eksempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&autoplay=true

repeat Med denna aktiverad kommer ExorLive spela upp videorna i ordningsföljd flera gånger.
Exempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&repeat=true

rows Hur många rader ska spellistan visa?
Exempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407,8409,8412,7732,7736&rows=4

playall Med denna aktiverad kommer ExorLive spela alla övningsvideor en gång och stanna när det är klart.
Exempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&playall=true

playallrepeat Med denna aktiverad kommer ExorLive spela alla övningsvideor och sedan starta om från början.
Exempel: http://exorlive.com/video/?ex=8405,8407&playallrepeat=true

Den rättsliga delen:

Dessa villkor gäller för den fria versionen av ExorLive Player. Det finns även andra varianter som kan skräddarsys efter dinabehov. Kontakta oss gärna för mer information
Player godkänner du ExorLive:s villkor:

• Platsen du lägger ExorLive Player på måste vara tillgängliga för alla på internet (dvs du kan inte lägga det bakom en inloggning eller liknande)
  • Du kan inte kräva betalning / tjäna pengar på att sälja tillgång till övningarna
  • ExorLive ska krediteras för alla videor (Detta ligger i koden som du hämtar från ExorLive, så du behöver inte göra någonting)
  • Om du publicerar text från övningarna måste de skrivas om*
Den långa versionen av villkoren hittar du här

Omskrivning av övningstext

*Kopiering av innehåll är en utmaning på nätet och är något Google vill minska förekomsten av.

Vi önskar att bidra med mer rörelse, men inte till att öka mängden duplicerat innehåll på webben. .
Det är därför inte tillåtet att använda våra beskrivningar ordagrant. Använder du text från övningarna som du behöver gör om den till din egen. Minst 40% av innehållet måste skrivas om. Mer information om duplicerat innehåll hittar du på Google
Om du inte gör om texten till din egen, kan det i slutändan leda till att du exkluderas eller får lägre positioner i sökmotorerna.

Sociale medier:

E-post:

Link

Iframe