Koble BRP til ExorLive

Med ExorLive Webwrapper er det enkelt å få BRP til å kommunisere med ExorLive.

1. Programkrav

Du trenger følgende:

• BRP installert.

• .NET Framework 2.0 installert. Dette følger vanligvis med Windows Update.

2. Installer ExorLive Webwrapper

1. Gå til nettsiden ExorLive Webwrapper.

2. Trykk på linken “Installere ExorLive Webwrapper”.

3. Trykk på knappen “Installere”.

4. Kjør filen som lastes ned.

5. Installasjonsprogrammet installeres, deretter starter ExorLive webrapper.

Webrapperen er installert og du kan logge inn med en vanlig ExorLive brukerkonto.

3. Koble BRP til ExorLive

Send en mail til support@brpsystems.se så hjelper de deg igang med koblingen.

4. Bruk ExorLive med BRP

Når koblingen er aktivert vises det en knapp i kundebildet som det står “ExorLive” på. Klikker du på denne starter ExorLive med valgt pasient.