Koble til Physica

Det er svært lite som skal til for å begynne å bruke ExorLive integrert i Physica.

Du må ha et ExorLive-abonnement. Brukernavn og passord angis i Physica Administrasjon og innstillinger som åpnes fra menyen Verktøy -> Administrasjon.

I dette bildet navigerer man til «Eksterne tjenester» -> «Exor», legger inn brukernavn og passord og krysser av for «Tjeneste aktivert» (Se skjermbilde under).

Når dette er på plass kan du gå til fanen Øvelser på Pasientkortet. Der vil innlogging skje automatisk.

Aktiv pasient i Physica overføres (og oppdateres) automatisk.