Dersom organisasjonen din har tilgang til Toolbox, har du muligheten til å tilpasse utseende, samt ulike funksjoner i ExorLive Go, slik at organisasjonen din har en personlig treningsapp.

Ingen Toolbox? Ingen problem - du kan fortsatt tilpasse appen slik du ønsker og få en forhåndsvisning av hvordan det kan se ut.

Start tilpasning og endre farge og logo

Videoen viser hvor du finner instillingene og hvordan du endrer farge og legger til logo.

Velg funksjoner

Videoen viser de ulike funksjonene i Toolbox

Egendefinerte knapper i ExorLive Go

Les hele brukerveiledningen her