Ny og bedre oplevelse i træningsappen ExorLive Go

Print Friendly and PDF

Treningsappen ExorLive Go er forbedret for å gi dine pasienter og kunder en enda bedre opplevelse

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre brukeropplevelsen i treningsappen ExorLive Go. Vi har nå lansert endringer som gjør at appen er mer helhetlig og oversiktlig å bruke for dine pasienter og kunder. Innholdet er det samme som før, men de grafiske elementene oppfyller nå retningslinjene for universell utforming (WCAG).

Her er noen av endringene:

• Justert skriftstørrelse og kontrast
  • Rettet opp ordbruk og begreper
  • Rettet opp visuelle elementer og gitt dem tekstlige alternativer
  • Endret bakgrunnsfarge (Med Toolbox kan du endre den etter ditt ønske)
  • Utbedret design og lagt til tekst på smilefjes-skjemaet
  • Outline rundt illustrasjoner og bedre skalering slik at det blir tydelig
  • Utbedret design og funksjonalitet på treningsdata-feltene under øvelsene

Ønsker du å få en innføring i hvilke endringer som er gjort?
Meld deg på vårt gratis online kurs den 2.mars. Vi viser deg de nye endringene og hjelper dere i gang med å dele trening via app.

For rehab: Meld deg på her.
For fitness: Meld deg på her

Endringene er nå synlige i webversjonen av ExorLive Go App. I løpet av februar 2021 vil også endringene være synlige i den nedlastede appen fra App Store og Google Play.