Tilbakestille økten til original program

Enten instruktøren deler et treningsprogram med deg eller om du finner et interessant program på egen hånd, gjennom Go-appen, vil du kanskje ønske å justere denne. Kanskje du ønsker erstatte en øvelse eller legge til en annen, eller kanskje du ikke fikk til å utføre den gitte mengden av repetisjoner som er oppgitt på en øvelse. Uansett, vil det originale programmet være utsatt for endringer i løpet av sin livssyklus.

Hver gang du åpner opp et treningsprogram, vil de siste endringene dine alltid være synlige. På denne måten trenger du aldri huske hva og hvordan du trente sist - ExorLive Go gjør det for deg.

Det vil allikevel være tilfeller der du kanskje ønsker å tilbakestille programmet til originalen. Heldigvis, kan du gjøre dette, forutsatt at organisasjons-administratoren har gjort dette tilgjengelig for deg (Les her).

Tilbakestille økten til original program

Åpne et treningsprogram i appen din. Klikk på tre-punkts menyen, øverst til høyre og velg "Tilbakestill til original program".

exorlive.com_m__skin_b46070dac620_culture_nb-NO_iPhone_6_7_8_Plus_.png

Øvelser og øvelsesdata (reps, sett osv.) i programmet vil nå tilbakestilles til det opprinnelige programmet.

exorlive.com_m__skin_b46070dac620_culture_nb-NO_iPhone_6_7_8_Plus___1_.png